Årets første OSI-dag

Postet av Håndball den 21. Nov 2017

Lørdag var det klart for årets første OSI-dag i Domus Atletica. Fire kamper var på programmet.
Først ut var OSI D3 mot Nordstrand 3. En spennende kamp, som var jevn fra start til slutt. Lagene fulgte hverandre til 7-7, før NIF dro fra og ledet med tre mål til pause. Jentene våre kjemper seg inn igjen, og med tre minutter igjen viste tavla 27-27. Nordstrand trekker likevel det lengste strået og vinner 29-28. Vi gratulerer NIF med seieren. 

Neste kamp var D1 mot Nit-Hak. Jentene visste at de kom til å møte et tøft offensivt lag, og en het kandidat til å ta opprykket i år. Vi kommer bakpå fra start, og klarer aldri helt å ta inn forspranget. Taper dessverre 19-22. Allerede om en uke venter Oppsal 2, som er eneste laget som ikke har avgitt poeng enda. Vi gleder oss til kamp på Domus, og håper å se deg der! 


Med to tap i de første kampene var det opp til herrelagene å ta hjem poengene. Det var ingen tvil om hvor poengene skulle. H1 vinner 28-23 over Bravo, og er med det fortsatt serieledere. H2 vinner hele 39-20 over Aurskog, og etter seier i mandagens oppgjør mot Gøy ligger de på 2. plass på tabellen.


En morsom dag i hallen ble selvfølgelig avsluttet på best måte med alle lagene på byen :-) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.