OSI håndball er en del av et av Norges største studentidrettslag - Oslo studentenes idrettsklubb. Klubben teller over 2000 medlemmer, fordelt på over 30 idretter. 

OSI Håndball ble stiftet i 1945, og kan skilte med en lang historie som består av ulike seriemesterskap og flere kongepokaler. I tillegg til å delta på ulike studentmesterskap, arrangerer vi i tillegg vår egen cup, Idrettsmønstringen – IM.

Her hos oss har vi et like stort fokus på det sportslige som det sosiale. Vi er opptatt av å skape samhold, trivsel og ikke minst vennskap både på og utenfor banen. Det sosiale er en stor del av det å spille håndball i OSI. Vi har en egen festkomité som sørger for at festene med OSI håndball blir de aller beste.

Vi har fire damelag i henholdsvis 2.- 3.- 4. og 5. divisjon og tre herrelag, i 1.-, 3.- og 4. divisjon. Håndball stiller høye tekniske krav til utøverne, og en spiller må være kjapp og utholdende.

Våre treninger er i hallen på Domus Athletica og i Blindernhallen, og vi spiller hjemmekampene våre på Domus Athletica. Som en del av medlemskapet hos oss må alle spillere melde seg inn i SIO Athletica. De har studentvennlige priser, og i tillegg til treningssentrene på Domus og Blindern gir dette deg tilgang til SIOs treningssenter på Vulkan, Nydalen og i Sentrum. 

Før starten av hver sesong holder vi åpne treninger for de som ønsker å komme å spille håndball. Informasjon om prøvetreningene blir lagt ut på våre nettsider og på facebooksiden vår: www.facebook.com/osihandball

Generelle spørsmål kan rettes til info@handball.osi.no.
Gjelder det prøvespill etc. kan vi kontaktes direkte på damer@handball.osi.no / herrer@handball.osi.no