Nedtellingen er igang - IM2019

Postet av Håndball den 10. Des 2018

Endelig er planleggingen av Idrettsmønstringen 2019 igang.


26-28. april inviterer vi nære og fjerne student- og vennelag til å delta på en morsom, innholdsrik og sosial helg i Oslo. Påmelding åpner allerede 15.januar, og det er som vanlig førstemann til mølla for å melde seg på.

Turneringen starter med kamper på fredag morgen, og fredag kveld arrangerer vi vårt vanlige ”long-time-never-seen-you-before-party”. Lørdag spilles resterende kamper, og cupen avsluttes med finalespill på ettermiddagen. Lørdag ender en sportslig helg på banen med en fantastisk bankett, full av overraskelser og muligheter til å opptre for de som måtte ønske det

Kampene vil som vanlig bli spilt på Domus og Blindern Athletica.

Ta deg tid til en håndballhelg i Oslo som en god sesongavslutning, og en kjempehelg rett før eksamensperioden begynner!


Velkommen til vårens vakreste eventyr – IM 2019
Drømmer om å snyte pappa for to poeng

Postet av Håndball den 17. Okt 2018

Lørdag gjester den gamle storheten Sandefjord Håndball (STIF) Domus Athletica. På hver sin trenerbenk er familien Pettersen presentert. Den tidligere landslangstreneren og storspilleren Gunnar Atle Pettersen leder Sandefjords unggutter, mens sønnen Anders holder ro i rekkene hos seierskåte studenter.

- Sandefjord bør slå oss 9 av 10 ganger, så her er alt presset på sandefjordingene. Vi skal slå nedenfra og opp, sier sønn Pettersen.

Samtidig tror han faren skjelver litt i buksene før kampen.

- Fordelen er at jeg er vokst opp med håndball og tankegangen til min far, så jeg vet hvordan Sandefjord mest sannsynlig ønsker å spille. Når det er sagt, så har nok Sandefjord et noe bedre lag på papiret. Jeg håper derfor på at de mange spillerne våre fra vestfoldområdet vil gi det lille ekstra i et slikt oppgjør, godt tenningsnivå og lyst til å prestere kan man komme langt med! Så er det klart at vi nok må ha noen flere ess i ermet skal vi ta med oss to poeng fra denne kampen, vi får se hva vi finner på på trening til uka.
 

Nesten som et lokaloppgjør

Oslostudentene har gjennom to tiår vært preget av spillere fra Sandefjord  resten av Vestfold. En håndfull spillere som tidligere har vært under Gunnar Pettersens vinger har vært innom eller spiller i OSI (fra 86 årgangen til 94).

I dagens rekker har følgende spillere en fortid i Sandefjord: Marius Straumsnes, Ole Thomas Nøstvold, Benjamin Stentun, Håvard Setlo, Espen Johannesen, Thomas Bløndal og Eirik Fredborg – før sesongen sluttet Daniel Lundberg og Torfinn Skalleberg.

I tillegg er det en rekke Vestfold-gutter som kjenner godt til Sandefjord. Vi har spillere som Anders Foyn, Jesper Simonsen, Christian Daviknes, Patrik Thomasen og Jostein Østrem som alle har lag som Runar, Nøtterøy, Tjøme og Falk i bagasjen.

Det er nesten fristende å omtale kampen som et lokaloppgjør. Lover ellevill fest

Hva som er farens svake punkt, er Anders usikker på.

- Hans svake side, ja si det. Sandefjord sin svake side er mye enklere å finne. Det er et ungt lag vi møter. Et ungt lag som vi forhåpentligvis kan få ut av stilen. Blir de nervøse og usikre så tror jeg vi kan ha en god mulighet.

Anders har også en rekke sesonger bak seg som spiller i OSI, hvor han var med å sikre et etterlengtet opprykk til 2.divisjon og OSI’s første Studentmesterskapsgull på flere år i 2013, da sammen med tidligere Sandefjordspillere som Geir Andre Jespersen, Aleksander Rauan Nilsen og Kristoffer Skaadel. Dermed vet han hvordan en OSI-seier skal feires:

- En seier feires selvsagt i kjent OSI stil med en heidundranes fest på Eilifs! 

Eliteprofil tror faren vinner

Anders sin bror, Simen, spiller i dag i Elverum og avgjorde nylig en kamp i Champions League. Han holder en knapp på faren og legger ALT presset på bortelaget. 

- Dette er en kamp Sandefjord håndball bør vinne hvis de skal ha sjanse om å være i toppen. Det er et ungt lag og prestasjonene vil variere. OSI har spillere som har spilt på dette nivået tidligere, så det er en oppgave SH ikke skal ta lett på. Når det kommer til historikk mellom Anders og Gunnar, så kneler alltid Anders for presset, men vi får se!

Vi takker Sandefjord for god rekruttering, hvor det også må nevnes at en rekke SH spillere har i kledd seg den svarte OSI drakta under NM i beachhåndball – vi gleder oss til kamp.

Så gjenstår det å se om OSI ’legenden Gaute Terland Nilsen møter opp i svart eller blått!


FAKTA: Far vs sønn:

Gunnar:

 1. Landskamper: 132 kamper
 2. Landslagsmål: 445 mål
 3. Landskamper som trener:
 4. Eliteseriekamper: 134 kamper
 5. Seriegull/NM gull: 5 som spiller og 8 som trener
 6. Skytterkonge 4 sesonger
 7. Årets håndballprofil 2005
 8. Seier i familiens prestisjetunge mangekamp med håndballvenner

Anders:

 1. Landskamper: 15 kamper
 2. Landslagsmål: 45 mål
 3. Landskamper som trener: 4 kamper
 4. Eliteseriekamper: 16
 5. Seriegulll/NM gull: 3
 6. Allstar Studentmesterskap (SM) og IM 3 ganger
 7. Allstar by night SM 2012 – håndball
 8. Seier i familiens prestisjetunge mangekamp med håndballvenner
Prøvetreninger i uke 33, 34 og 35

Postet av Håndball den 1. Aug 2018

Ny student i byen? På utkikk etter en ny klubb? Vil du kombinere verdens morsomste sport sammen med et sosialt miljø? Da er vi klubben for deg!  KOM PÅ PRØVETRENING I UKE 33, 34 OG 35.  Vi i OSI Håndball kan tilby lag på flere nivåer. På damesiden har vi lag i 2., 3., 4., og 5., divisjon.

På herresiden kan vi tilby lag i 1., 3., og 4., divisjon.  Her er det noe for alle nivåer. Som nyopprykket til 1. divisjon er det mulig å kombinere toppidrett, samtidig som man er en del av et sosialt miljø.  I år er vi også veldig glade for at vi har startet opp et nytt herrelag i 4. divisjon. De trenger mange spillere, så vi håper vi ser mange nye fjes på treningene.

Prøvetrening DAMER:  Tirsdager DOMUS ATHLETICA kl. 17:30 – 18:55  Torsdager BLINDERN ATHLETICA kl. 17:30 – 18:55

Prøvetrening HERRER:  Tirsdager – DOMUS ATHLETICA kl. 18:55 – 20:20  Torsdager – BLINDERN ATHLETICA kl. 18:55 – 20:20

Ikke nøl med å komme på prøvetreningene, eller å ta kontakt hvis det er noe du lurer på  


Kontakt: damer@handball.osi.no eller herrer@handball.osi.no

Oslostudentenes Håndballklubb til Student-EM 2018!

Postet av Håndball den 20. Mar 2018

Til EM i Portugal!

Som Norges beste studenthåndballag for kvinner og menn, reiser vi 12. Juli til Portugal for å delta i Student-EM. Her deltar de beste skole- og studentlag fra hele Europa, og de beste lagene stiller med landslagsspillere(!) Litt av en utfordring – men vi tar den på strak arm! Gjennom sesongen har både dame- og herrelaget spilt håndball på landets tredje høyeste nivå, og nå er målet å hevde seg i Europamesterskapet i Portugal. Det er første gang OSI handball stiller både dame- og herrelag i et internasjonalt mesterskap. Årets historiske gjeng på 30 stk. reiser nedover for å forsvare Norges ære. Vi ser på dette som en stor sportslig opplevelse, som samtidig vil styrke de sosiale båndene blant spillere i klubben vår. Bli med på laget!

Desverre er det slik at det koster mye med mesterskap i utlandet, særlig for en gjeng bestående av studenter. Vi er derfor helt avhengig av støttespillere for å kunne realisere drømmen om å representere Norge. Nettopp derfor har vi laget dette prosjektet. Her gir vi gi alle som ønsker å hjelpe laget vårt på reisen mot Portugal muligheten til å bli med laget! Alle beløp – store som små – vil mottas med den største takk fra en gjeng studentene som drømmer om å utrette gode resultater til sommeren. Bidragene vil primært gå til reise, opphold og drakter/shortser for våre deltakere. Vi ønsker selvfølgelig å gi noe tilbake til alle som blir med på laget vårt, så sjekk ut belønningene og bidra til å sende en herlig gjeng til Portugal for representere fedrelandet! Klikk deg inn om du ønsker å være med å bidra: https://www.ibelieveinyou.no/i...


  Draktsponsor

Alle beløp – store som små – vil mottas med den største takk fra en gjeng studentene som drømmer om å utrette gode resultater til sommeren. Til gjengjeld for støtten får din bedrift deres logo på et ønskelig sted på vårt representasjonstøy (se oversikt). Vi vil også fronte dere på sosiale medier, der vi er meget aktive og har mange som følger oss. Vi er også åpne for andre forslag og ønsker til hvordan dere ønsker at vi skal fronte/markedsføre dere. Vi er også positive til dugnadsjobbing.

NB! Kostnader for trykk av logo belastes sponsor, i tillegg til det avtalte sponsorhonoraret. Et logotrykk koster kr. 100 pr. drakt.

Vi er også åpne for forhandling på pris mtp sponsorhonoraret – hvis ikke bidraget er like lavt eller høyt som oppført på oversikten – finner vi selvsagt en løsning på det. 
HERRENE HENTA GULLET HJEM

Postet av Håndball den 12. Feb 2018

På lørdag slo vi Herkules 30-18 på hjemmebane, noe som betyr at OSI herrene blir seriemestere i 2.Divisjon. D3 tilbake på vinnersporet

Postet av Håndball den 6. Feb 2018

D3 startet bra i kveldens kamp mot Vollen på Domus Athletica. De leder med 5 mål til pause, men gjør det spennende når stillingen er 18-18 midtveis i andre omgang. Kampen ender til slutt 23 - 21 og D3 er virkelig i gang med å etablere seg i 4 divisjon.