Påmeldingen til IM2018 har åpnet

Postet av Håndball den 21. Nov 2017

Velkommen til vårens vakreste eventyr – IM 2018

OSI Håndball vil nok en gang invitere til årets turnering for STUDENTLAG og VENNELAG, Idrettsmønstringen (IM) 2018. OSI Håndball ønsker å gjenta suksessen fra i fjor hvor over 30 lag deltok i den tradisjonsrike turneringen - #imatten 

Årets idrettsmønstring vil gå av stabelen fredag 27. april – søndag 29. april. Turneringen starter med kamper på fredag morgen, og fredag kveld arrangerer vi vårt vanlige ”long-time-never-seen-you-before-party”. Lørdag spilles resterende kamper, og cupen avsluttes med finalespill på ettermiddagen. Lørdag ender en sportslig helg på banen med en fantastisk bankett, full av overraskelser og muligheter til å opptre for de som måtte ønske det

Frist 20.3.2018 (eller førstemann til mølla) - #imatten
Kampene vil bli spilt på Domus Athletica og i Blindernhallen. Avstanden mellom hallene er ca. ti minutters gange. Pris kommer.

Ta deg tid til en håndballhelg i Oslo som en god sesongavslutning, og en kjempehelg rett før eksamensperioden begynner! 

Spørsmål eller påmelding:
Maren L. Borgan - 41444858
osiim2018@gmail.com

Årets første OSI-dag

Postet av Håndball den 21. Nov 2017

Lørdag var det klart for årets første OSI-dag i Domus Atletica. Fire kamper var på programmet.
Først ut var OSI D3 mot Nordstrand 3. En spennende kamp, som var jevn fra start til slutt. Lagene fulgte hverandre til 7-7, før NIF dro fra og ledet med tre mål til pause. Jentene våre kjemper seg inn igjen, og med tre minutter igjen viste tavla 27-27. Nordstrand trekker likevel det lengste strået og vinner 29-28. Vi gratulerer NIF med seieren. 

Neste kamp var D1 mot Nit-Hak. Jentene visste at de kom til å møte et tøft offensivt lag, og en het kandidat til å ta opprykket i år. Vi kommer bakpå fra start, og klarer aldri helt å ta inn forspranget. Taper dessverre 19-22. Allerede om en uke venter Oppsal 2, som er eneste laget som ikke har avgitt poeng enda. Vi gleder oss til kamp på Domus, og håper å se deg der! 


Med to tap i de første kampene var det opp til herrelagene å ta hjem poengene. Det var ingen tvil om hvor poengene skulle. H1 vinner 28-23 over Bravo, og er med det fortsatt serieledere. H2 vinner hele 39-20 over Aurskog, og etter seier i mandagens oppgjør mot Gøy ligger de på 2. plass på tabellen.


En morsom dag i hallen ble selvfølgelig avsluttet på best måte med alle lagene på byen :-) 

Seier i studentoppgjøret

Postet av Håndball den 18. Okt 2017

Søndag kveld var det duket for studentoppgjør i 4. divisjon mellom D3 og BI. Våre jenter dro i land en sterk seier 30-28. Både på banen og på benken var det flere som fikk sin debut i OSI-drakta. Vi gratulerer, og gleder oss til resten av sesongen! 

I helgen er det klart for nye kamper. D3-gjengen skal i aksjon mot Raballder søndag, D4 mot Grüner lørdag, H2 mot Vålerenga 2 lørdag, mens D1 skal på ny Bergenstur hvor Sotra, Fyllingen og Os står på motsatt banehalvdel. 

Bytt strøm - støtt oss

Postet av Håndball den 9. Okt 2017Sesongåpningsfest

Postet av Håndball den 20. Sep 2017

Lørdag var det endelig klart for årets første fest for gamle og nye spillere. Tradisjonen tro ble det holdt rebusløp i fine og kreative kostymer, med påfølgende fest på Montebello View. Årets tema var "Internasjonalt", så her var det bare å bruke fantasien. 


Søstrene Hansen i matchende-IKEA kostyme. 


Riham (midten) stakk av med delt første plass i konkurransen om beste kostyme. 

Ingen tvil om at Kaja imponerte med sine designferdigheter. 

Per-Marius gikk all-in som Askeladden, og fikk fortjent premie for det. 

Jostein stod for kveldens vits: Hvor mange indianere får plass i et tre? En stamme ;-) 
Herrene imponerte mot Bodø

Postet av Håndball den 18. Sep 2017

NM menn 3. runde: OSI - BODØ HK 
I cupens 3. runde fikk herrene våre besøk av Norgesmesterne fra 2015. Gjestene leder 2-0 og 9-6, derifra og inn imponerer studentene, de henter opp ledelsen og følger elitelaget hele veien ut. Fem min før slutt leder Bodø, enda, men kun med to mål. OSI går all in og prøver å vinne; legger om til 7 mot 6, dessverre lykkes vi ikke helt, og taper med fire. Espen Wangen storspiller, desidert BB! På gjestene møte vi vår overmann i Langaas på linja! Alle gutta bidrar og gjør en meget god innsats. Nå er to uker med oppkjøring over. Til helga begynner serien, vi håper og kjempe om medalje! Bodø 2 venter hjemme lørdag! Takk til Bodø som laget godt med liv i hallen! Lykke til videre 🏆😊
 

Les hva Bodø sier om kampen her: 

https://www.an.no/bodo/handbal...

NM: OSI - Stabæk

Postet av Håndball den 18. Sep 2017

NM 3.runde kvinner: OSI – Stabæk Håndball Elite: 18-30(8-13)
Gratulerer til Stabæk med avansement til 4. runde. Vi gjør en bra kamp, men har mer å gå på. Mange bra aksjoner, med litt mer trening sammen, skal dette bli bedre – men gøy var det! 
De første 22 minuttene blir jevne, der studentene henger meget godt med, hvorpå vi leder ved flere anledninger. Noen kontringer imot de siste minuttene medfører at gjestene leder med seks mål til pause. Utover i andre omgang kommer nivåforskjellen frem, hvor Stabæk-jentene straffer oss brutalt for feil fremover, når O2-kapasiteten tar slutt. Vi ønsker Stabæk lykke til videre i kampen om NM-gullet! 

Etter to serierunder er jentene ubeseiret og serieledere i 2. divisjon. Om to uker reiser de til Bergen for å spille tre kamper, og ta med seg flere poeng hjem :-) 


All foto: Andreas Kristoffer Borge - kvinneidrett.no Velkommen til siste uke med prøvetreninger!

Postet av Håndball den 27. Aug 2017OSI håndball inviterer til prøvetreninger

Postet av Håndball den 16. Aug 2017

VELKOMMEN TIL ÅPNE PRØVETRENINGER!

OSI håndball ønsker velkommen til ny sesong. Vi i OSI håndball har et tilbud til de fleste, på mange ulike nivåer - og her får man mulighet til å bruke den tiden man ønsker. Kommende sesong stiller vi damelag i 2.div, 3.div, 4.div og 5.div og herrelag i 2.div, 3.div og 5.div. Det blir åpne prøvetreninger med løpende uttak i ukene 33, 34, 35

Damer:
Tirsdag på Domus kl 1730
Torsdag på Blindern, Idrettsbygget kl 1855

Herrer:
Tirsdag Domus kl 2020
Torsdag Blindern, Idrettsbygget kl 1730

Velkommen til Norges beste håndballklubb å være medlem av!  I OSI legger vi like mye vekt på det sosiale som det sportslige, det skal gå an å kombinere håndball og utdanning, samt ha det veldig moro med håndballen, både på og utenfor banen. I tillegg får du spille håndball på det nivået du ønsker sammen med bra folk 🙂

MEN ikke nøl med å sende oss en mail om du lurer på noe:

Styret: handball-styret@osi.uio.no
Damelaget: handball-damer@osi.uio.no
Herrelaget: handball-herrer@osi.uio.no  #oslostudentenesidrettsklubb#studentidrett #sammenforlivet #osihåndball #ositiljegdør

Oppkjøring i København

Postet av Håndball den 16. Aug 2017


I 2015 var OSI avsted hvor både jentene og guttene vant

Til helgen tar et guttelag og et damelag til København for at spille USG-cuppen. 
Vi gleder os veldig, og håber at bringe pokalen hjem.