Sosialt

OSI håndball er kjent for at være sosiale og vi verner mye om det. Det er masse muligheter for at få seg et stort sosialt nettverk i Oslo ved at være med på de sosiale arrangementer. Herunder vil være en oversikt over datoer for forskjellige arrangementer og en kort beskrivelse av dem. Hver fest blir planlagt av festkomiteen. Det vil gå på runde mellom lagene med klargjøring til festene og rydding etterpå. Utover de planlagte fester og OSI-dager er der en del småarrangementer som f.eks. torsdagsøl. Dette kan være en rolig øl/brus etter trening for noen, og for andre en bytur avhengig av humør og planer på fredagen.


Sesongåpningsfest 16. september Temafest med utkledning. Starter tidlig med oppdeling av lag til rebusløp som avsluttes med kåring av beste utkledning og vinnerlag. Fest ut til den lyse morgenJulebord 9. desember Ta på fin-stasen og danseskoene og kom til årets største fest. Her er der god mat, kåringer, taler og mye mye mer.Avslutningsfesten – ennå ikke dato Sesongen sluttes av som den startede, med fest. Her er det forskjellig hva der blir gjort

OSI-dager og Supersøndager 18/11, 20/1, 4/2, 10/2 og 25/3 OSI-dag er lørdager hvor alle (nesten alle) lagene skal spille på hjemmebane på Domus Athletica. Det pleier at være skikkelig stemning i hallen, hvor folk kommer og hepper og hygger i hallen. Der er mulighet for at briljere med kakebaking, da der serveres kake, kaffe og frukt i hallen. Her er det medlemmer, som melder seg til å bake og det pleier at være noen deilige kaker. Etter kampene i hallen fortsetter det med vors og så ut på byen og danse. På supersøndagene er det lik med OSI-dagene utenom der ikke vil arrangeres noen fest etterpå.
Studentmesterskapet –februar Da OSI er en studentklubb dra vi hvert år i februar til Trondheim/Tromsø for at banke de andre studentlag. Her flyr vi ofte opp på torsdagen og overnatter på skole/hotell. Her pleier det at være masse stemning og skikkelig morsomt å være med. Og så pleier OSI å vinne (hvert fall jentene).Idrettsmønstring – April OSI håndball avholder sin egen cup i april. Her pleier der å komme lag fra Norge, Danmark og Nederland. Det er en forholdsvis stor cup med opp til 400 deltakere. Det er også den største dugnad for OSI håndball og her hjelper alle medlemmer til med at få den beste cuppen. Alle blir delt inn i forskjellige grupper og hjelper hverandre. Det er utrolig gøy! Denne dugnad teller dog ikke for en av de 3 dugnader man ellers skal jobbe.


Student-EM i PORTUGAL. Første året for guttene og tredje året for jentene hvor OSI er kvalifisert for student-EM. Juli 2018 braker det løs i Portugal med studenter fra hele Europa. Vi gleder oss til å møte motstandere fra andre land, og kanskje jentene klarer å forbedre 5. plassen fra 2017? Time will show! USG-cup ”Køben” – August Tradisjonen tro dra OSI håndball hvert år i august til København med danskebåten for at spille håndball og feste i Danmark. De siste år har det været en liten gruppe som er tatt avsted, hvilket gir et godt sammenhold og større muligheter for at bli kjent på kryss og tvers. 

Levert av IdrettenOnline