Oslostudentenes Håndballklubb til Student-EM 2018!

Postet av Håndball den 20. Mar 2018

Til EM i Portugal!

Som Norges beste studenthåndballag for kvinner og menn, reiser vi 12. Juli til Portugal for å delta i Student-EM. Her deltar de beste skole- og studentlag fra hele Europa, og de beste lagene stiller med landslagsspillere(!) Litt av en utfordring – men vi tar den på strak arm! Gjennom sesongen har både dame- og herrelaget spilt håndball på landets tredje høyeste nivå, og nå er målet å hevde seg i Europamesterskapet i Portugal. Det er første gang OSI handball stiller både dame- og herrelag i et internasjonalt mesterskap. Årets historiske gjeng på 30 stk. reiser nedover for å forsvare Norges ære. Vi ser på dette som en stor sportslig opplevelse, som samtidig vil styrke de sosiale båndene blant spillere i klubben vår. Bli med på laget!

Desverre er det slik at det koster mye med mesterskap i utlandet, særlig for en gjeng bestående av studenter. Vi er derfor helt avhengig av støttespillere for å kunne realisere drømmen om å representere Norge. Nettopp derfor har vi laget dette prosjektet. Her gir vi gi alle som ønsker å hjelpe laget vårt på reisen mot Portugal muligheten til å bli med laget! Alle beløp – store som små – vil mottas med den største takk fra en gjeng studentene som drømmer om å utrette gode resultater til sommeren. Bidragene vil primært gå til reise, opphold og drakter/shortser for våre deltakere. Vi ønsker selvfølgelig å gi noe tilbake til alle som blir med på laget vårt, så sjekk ut belønningene og bidra til å sende en herlig gjeng til Portugal for representere fedrelandet! Klikk deg inn om du ønsker å være med å bidra: https://www.ibelieveinyou.no/i...


  Draktsponsor

Alle beløp – store som små – vil mottas med den største takk fra en gjeng studentene som drømmer om å utrette gode resultater til sommeren. Til gjengjeld for støtten får din bedrift deres logo på et ønskelig sted på vårt representasjonstøy (se oversikt). Vi vil også fronte dere på sosiale medier, der vi er meget aktive og har mange som følger oss. Vi er også åpne for andre forslag og ønsker til hvordan dere ønsker at vi skal fronte/markedsføre dere. Vi er også positive til dugnadsjobbing.

NB! Kostnader for trykk av logo belastes sponsor, i tillegg til det avtalte sponsorhonoraret. Et logotrykk koster kr. 100 pr. drakt.

Vi er også åpne for forhandling på pris mtp sponsorhonoraret – hvis ikke bidraget er like lavt eller høyt som oppført på oversikten – finner vi selvsagt en løsning på det. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.