Lørdag var det endelig klart for årets første fest for gamle og nye spillere. Tradisjonen tro ble det holdt rebusløp i fine og kreative kostymer, med påfølgende fest på Montebello View. Årets tema var "Internasjonalt", så her var det bare å bruke fantasien.

Søstrene Hansen i matchende-IKEA kostyme.

Riham (midten) stakk av med delt første plass i konkurransen om beste kostyme.

Ingen tvil om at Kaja imponerte med sine designferdigheter.

Per-Marius gikk all-in som Askeladden, og fikk fortjent premie for det.

Jostein stod for kveldens vits: Hvor mange indianere får plass i et tre? En stamme ;-)

Herrene imponerte mot Bodø

Postet av Håndball den 18. Sep 2017

NM menn 3. runde: OSI - BODØ HK
I cupens 3. runde fikk herrene våre besøk av Norgesmesterne fra 2015. Gjestene leder 2-0 og 9-6, derifra og inn imponerer studentene, de henter opp ledelsen og følger elitelaget hele veien ut. Fem min før slutt leder Bodø, enda, men kun med to mål. OSI går all in og prøver å vinne; legger om til 7 mot 6, dessverre lykkes vi ikke helt, og taper med fire. Espen Wangen storspiller, desidert BB! På gjestene møte vi vår overmann i Langaas på linja! Alle gutta bidrar og gjør en meget god innsats. Nå er to uker med oppkjøring over. Til helga begynner serien, vi håper og kjempe om medalje! Bodø 2 venter hjemme lørdag! Takk til Bodø som laget godt med liv i hallen! Lykke til videre 🏆😊

Les hva Bodø sier om kampen her:

NM: OSI - Stabæk

NM 3.runde kvinner: OSI – Stabæk Håndball Elite: 18-30(8-13)
Gratulerer til Stabæk med avansement til 4. runde. Vi gjør en bra kamp, men har mer å gå på. Mange bra aksjoner, med litt mer trening sammen, skal dette bli bedre – men gøy var det!
De første 22 minuttene blir jevne, der studentene henger meget godt med, hvorpå vi leder ved flere anledninger. Noen kontringer imot de siste minuttene medfører at gjestene leder med seks mål til pause. Utover i andre omgang kommer nivåforskjellen frem, hvor Stabæk-jentene straffer oss brutalt for feil fremover, når O2-kapasiteten tar slutt. Vi ønsker Stabæk lykke til videre i kampen om NM-gullet!

Etter to serierunder er jentene ubeseiret og serieledere i 2. divisjon. Om to uker reiser de til Bergen for å spille tre kamper, og ta med seg flere poeng hjem :-)

All foto: Andreas Kristoffer Borge - kvinneidrett.no