Påmeldingen til IM2018 har åpnet

Postet av Håndball den 21. Nov 2017

Velkommen til vårens vakreste eventyr – IM 2018

OSI Håndball vil nok en gang invitere til årets turnering for STUDENTLAG og VENNELAG, Idrettsmønstringen (IM) 2018. OSI Håndball ønsker å gjenta suksessen fra i fjor hvor over 30 lag deltok i den tradisjonsrike turneringen - #imatten 

Årets idrettsmønstring vil gå av stabelen fredag 27. april – søndag 29. april. Turneringen starter med kamper på fredag morgen, og fredag kveld arrangerer vi vårt vanlige ”long-time-never-seen-you-before-party”. Lørdag spilles resterende kamper, og cupen avsluttes med finalespill på ettermiddagen. Lørdag ender en sportslig helg på banen med en fantastisk bankett, full av overraskelser og muligheter til å opptre for de som måtte ønske det

Frist 20.3.2018 (eller førstemann til mølla) - #imatten
Kampene vil bli spilt på Domus Athletica og i Blindernhallen. Avstanden mellom hallene er ca. ti minutters gange. Pris kommer.

Ta deg tid til en håndballhelg i Oslo som en god sesongavslutning, og en kjempehelg rett før eksamensperioden begynner! 

Spørsmål eller påmelding:
Maren L. Borgan - 41444858
osiim2018@gmail.com





Årets første OSI-dag

Postet av Håndball den 21. Nov 2017

Lørdag var det klart for årets første OSI-dag i Domus Atletica. Fire kamper var på programmet.
Først ut var OSI D3 mot Nordstrand 3. En spennende kamp, som var jevn fra start til slutt. Lagene fulgte hverandre til 7-7, før NIF dro fra og ledet med tre mål til pause. Jentene våre kjemper seg inn igjen, og med tre minutter igjen viste tavla 27-27. Nordstrand trekker likevel det lengste strået og vinner 29-28. Vi gratulerer NIF med seieren. 

Neste kamp var D1 mot Nit-Hak. Jentene visste at de kom til å møte et tøft offensivt lag, og en het kandidat til å ta opprykket i år. Vi kommer bakpå fra start, og klarer aldri helt å ta inn forspranget. Taper dessverre 19-22. Allerede om en uke venter Oppsal 2, som er eneste laget som ikke har avgitt poeng enda. Vi gleder oss til kamp på Domus, og håper å se deg der! 


Med to tap i de første kampene var det opp til herrelagene å ta hjem poengene. Det var ingen tvil om hvor poengene skulle. H1 vinner 28-23 over Bravo, og er med det fortsatt serieledere. H2 vinner hele 39-20 over Aurskog, og etter seier i mandagens oppgjør mot Gøy ligger de på 2. plass på tabellen.


En morsom dag i hallen ble selvfølgelig avsluttet på best måte med alle lagene på byen :-)